DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Badjassen

Wat is er nou fijner dan na een heerlijke fijne douche of bezoekje aan uw warme bad ook daarna lekker warm te blijven? Een badjas biedt u die mogelijkheid, maar heeft meer functies dan alleen 'warm blijven'. Een badjas kan tevens stijlvol zijn en een handig kledingstuk zijn voor op de luie zondag. Ons ruime overzicht aan verschillende soorten badjassen zullen u doen verbazen.

Uit het water stappen is nog nooit zo leuk geweest, met ons uitgebreide overzicht aan verschillende soorten badjassen. Badjassen zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten, denk hierbij aan wolle badjassen, zijde korte badjassen of juist luxe dikke badjassen. Ze zijn in diverse kleuren en unieke stoffen te verkrijgen, wat ervoor zorgt dat de keuze een stukje lastiger wordt. Een badjas is lekker en zit vaak als gegoten, maar is meer dan eens ook een modeaccessoire geworden. Des te meer een reden om uw perfecte badjas bij lingerie-collectie te verkennen.

Lingerie-collectie biedt u een overzicht van verschillende soorten badjassen van diverse topmerken, die de naam badjas absoluut mogen dragen. Kijk gerust rond en uw nieuwe badjas is snel binnen handbereik.