DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Wasadvies

Wanneer u uw lingerie heeft aangeschaft wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk mee doen. Echter zijn er wel enkele fabeltjes die anders doen beweren dan de waarheid. Wanneer u zolang mogelijk met uw beha wilt doen raden wij u aan om 8 beha's in uw collectie te hebben daarnaast zal u de beha regelmatig moeten wassen. Veel vrouwen denken dat wanneer ze een beha niet veel wast hij langer mee gaat. Echter is het tegenovergestelde waar dit omdat er vaak elasthan wordt verwerkt in een bh en deze verliest zijn kracht wanneer hij vuil en niet goed verzorgt wordt.

Hoe zorg ik goed voor mijn lingerie?
Voor beha's en slips/strings/hipsters gelden aparte regels. Deze zijn zeer makkelijk uitvoerbaar en zorgen voor een betere houdbaarheid van uw product! Was een beha bij voorkeur met de hand doe dit vooral met een voorgevormde beha omdat deze anders zijn vorm verliest. Maak uw water niet te warm of te koud en voeg hier een product aan toe zonder bleekmiddel. Zorg ook dat uw wasmiddel volledig is opgelost, gebruik daarom niet te veel! Haal ook uw lingerie tijdig uit de sop, zo voorkomt u kleurverlies. Spoel uw lingerie ook goed uit, niet wringen dus! Hierdoor beschadigt u stoffen zoals kant. Wanneer u de lingerie netjes heeft uitgespoeld droogt u uw lingerie NIET in de zon maar wel liggend zo behoudt het haar mooie vorm.

Bescherming
Wanneer u simpelweg niet genoeg tijd heeft om uw beha's en slips met de had te wassen is het aan te raden om een lingerie zakje te gebruiken en een speciale beha bal. Let wel op dat de beha bal geen cup D+ ondersteund. Door het gebruik van een bal of zakje geeft u uw lingerie toch de verdiende bescherming.