DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Zit mijn BH goed?

Wist u dat maar liefst 80% van de vrouwen een verkeerde beha maat draagt. Er zijn dan ook enkele dingen waar u goed naar moet kijken wanneer u een beha aanschaft let goed op de volgende dingen:

Voorkant
Zorg ervoor dat uw borsten niet uitpuilen over de beha of dat ze te veel ruimte hebben in de beha zelf. Dit is erg belangrijk voor de ondersteuning. Zorg daarnaast dat het middenstuk goed tegen uw lichaam is aangesloten.

Achterkant
Wanneer u een comfortabele beha draagt voelt u niet wanneer u hem draagt. Wanneer u constant de rugbanden aan het verstellen bent heeft u een verkeerde beha aan. Let daarom op een aantal dingen, de rugband zit niet te strak en zit even hoog als de cups aan de voorkant. De banden die over uw schouders lopen zitten niet in uw huid gedrukt, dit gebeurt wanneer deze te strak zitten. Ook lopen de banden evenwijdig aan elkaar, zo voorkomt u dat een kant meer steun geeft dan de ander. Wanneer dit wel gebeurt kan dit rugpijn veroorzaken.

Schouderband
Zorg ervoor dat de schouderband niet te los zit, hierdoor krijgen uw borsten en rug nagenoeg geen steun. Zorg dat deze aangesloten zitten aan de huid zonder dat deze in uw schouder zakt. Wanneer uw schouderband te strak zit wordt uw cup als het waren omhoog getild dit kan diepe striemen veroorzaken en wordt uw borst te veel ondersteund.

De cup
Let op dat uw cupmaat per model en merk lichtelijk kan afwijken, houd daarom ook niet vast aan een bepaalde maat. Ben niet bang om een maatje minder of meer te pakken wanneer nodig. Zorg er ook voor dat u uw cupmaat regelmatig laat bepalen of zelf opmeet om zo mee te gaan met de ontwikkeling van uw lichaam.