DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

De juiste BH maat ?

Belangrijke maten
Om uw BH-maat te bepalen zijn 2 afmetingen belangrijk. Dat zijn de onderwijdte, die geeft de omvang van uw borsten aan in centimeters en de bovenwijdte dat is de omvang die gemeten is over het volste deel van uw borsten weergegeven in een letter. Uw kunt uw cupmaat zelf gemakkelijk berekenen met een meetlint of het natuurlijk in een lingeriezaak laten doen door één van de verkoopsters.

De juiste cupmaat is belangrijk
De juiste maat BH is erg belangrijk want die zorgt er dan voor dat uw borsten goed en op de juiste manier worden ondersteund en dat de pasvorm comfortabel is.
Het is belangrijk om regelmatig uw borsten te meten omdat deze niet uw hele leven dezelfde maat hebben uw gewicht veranderd, u bent zwanger of bent meer gaan sporten dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op uw BH-maat. Houd er ook rekening mee dat BH-maten per model en merk kunnen verschillen, het is daarom belangrijk om uw BH altijd goed te passen en daar rustig de tijd voor te nemen. Met het aanschaffen van een BH kunt u op de volgende punten letten.

- De onderband van uw BH moet volledig horizontaal lopen
- De bandjes moeten niet te strak en niet te los zitten voor optimale ondersteuning
- Als de cup niet helemaal aansluit, kies dan een kleinere cupmaat

Hulp bij het zoeken
Om u te helpen met het vinden van de juiste BH die niet irriteert en lekker zit hebben wij een maattabel die u hier kunt vinden.