DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen
DKNY

Het Amerikaanse kledingmerk DKNY werd oorspronkelijk vervaardigd door de befaamde 'Donna Karan'. Dit specifieke modemerk is geïnspireerd door het stadsleven in New York. DKNY staat dan ook voor Donna Karan New York. Hier vindt u een grootschalig aanbod omtrent parfums, schoenen, tassen, sieraden, horloges, kleding en natuurlijk ook lingerie. De gehele lingerie collectie die zij aanbieden kan het beste worden omschreven als stijlvol en elegant. U kunt de uitermate brede samenstelling omtrent kleding vinden op de onderstaande websites:

 

 

 

Six and Seven
Preview by Thumbshots.com
Onbekende en bekende lingerie merken kunnen gevonden worden in deze online lingeriewebshop. Een prachtig lingeriesetje kan hier gemakkelijk en veilig online besteld worden.
Google PR:
Wehkamp
Preview by Thumbshots.com
Bestel u aankopen nu eenvoudig in het online warenhuis Wehkamp. Buiten dat hier veel lingerieproducten gevonden kunnen worden vindt u hier meer.
Google PR:
Qinnbodywear
Preview by Thumbshots.com
Naast dat Qinnbodywear beschikt over een fysieke winkel, zijn ze nu ook te vinden op het internet. En dat met een compleet aanbod van diverse lingerie producten.
Google PR:
Debijenkorf.nl
Preview by Thumbshots.com
Het Nederlandse warenhuis is de Bijenkorf. Naast de fysieke winkels waar een grote collectie aan producten aangeboden wordt, is er ook een online webshop waar eenvoudig online producten gekocht kunnen worden.
Google PR:
Asos.com
Preview by Thumbshots.com
U vindt bij Asos meer dan alleen kleding, zo kunt u hier ook terecht voor lingerie van verschillende grote maar ook kleine merken.
Google PR: