DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Bh's

De bustehouder beter bekend als bh of beha. Het is een kledingstuk met 2cups, een set schouderbandjes en band rond de borstkast, een kledingstuk waar vrouwen niet zonder kunnen. De bh zorgt ervoor dat de borsten van de vrouw worden ondersteunt en verborgen. Alle vrouwen zijn uniek en alle vrouwen willen een passende bh waardoor er veel verschillende soorten bh's zijn. Zo is er de push up bh, deze bh zorgt ervoor dat de borsten omhoog worden getild waardoor deze groter lijken.

Opzoek naar het tegenovergestelde effect, dan is de minimiser bh de oplossing. De minimiser bh zorgt ervoor dat vrouwen met grote volle borsten hun borsten kleiner kunnen laten lijken. Een beha met een beugel is zoals de naam het al zegt een bh met een beugel, deze beugel verzorgt dat de borsten mooi voor blijven zitten en niet via de zijkant wegzakken. Voor de zwangere vrouwen onder ons is er een voedingsbh, met deze bh kan er gemakkelijk borstvoeding gegeven worden aan de pasgeboren baby.

Gaat u voor een strapless jurkje vanavond, dan kunt u kiezen voor de strapless bh. De strapless bh heeft geen bandjes, maar een sterke band om de borst en special cups waardoor de borsten op de juiste plaats blijven zitten. Een voorgevormde beha verzorgt een mooie vorm van de borsten in een bh. Ook zijn er beha's voor tijdens het sporten, het is namelijk belangrijk dat gedurende actieve bewegingen de borsten op de juiste plaats blijven zitten.