DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Veelgestelde vragen

Met betrekking tot lingerie komen al snel een hoop vragen opzetten, bijvoorbeeld over beschikbaarheid en de maten. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over lingerie.

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling plaatsen is erg eenvoudig. u kiest de lingerie van uw keuze en vervolgens wordt u doorgestuurd richting de lingerieaanbieder. Bij deze aanbieder kunt u vervolgens zien hoe u een bestelling kunt plaatsen. Meestal gaat dit via een winkelwagen of een bestellijst.

Hoe weet ik of ik de juiste maat bestel?
Als u ervoor kiest om lingerie online te bestellen, is het belangrijk om de maten van uw borstomvang te weten. Dit kunt u te weten komen als u de onderwijdte en de bovenwijdte van uw borstomvang meet. De onderwijdte wordt gemeten door de omvang van uw lichaam te meten, net onder uw borsten. Doe hetzelfde met de bovenwijdte, maar meet nu om de borsten heen. Als u de maten weet is het kiezen van perfect lingerie, een koud kunstje.

Hoe kunt u lingerie het beste wassen?
Handwassen met fijnwasmiddel biedt vaak de meest ideale oplossing. Het is ook raadzaam de lingerie een keer te wassen voor het eerste gebruik, let hierbij er dus op dat u fijnwasmiddel gebruikt. Door het handwassen met fijnwasmiddel zorgt u ervoor dat lingerie niets aan haar kwaliteit verliest en mooi blijft.

Wat als mijn lingerie niet beschikbaar is?

De beschikbaarheid van uw lingerie bekijkt u op de website van de aanbieder, daar staat tevens informatie over de beschikbaarheid van het product en contactgegevens, waarmee u kunt vragen of de lingerie op korte termijn nog beschikbaar is.