DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Beenmode

Onder de categorie beenmode vallen veel verschillende artikelen. Beginnend bij de panty, deze bedekt uw benen, het ziet eruit als een broek waaraan de sokken zijn vastgemaakt. Een panty is meestal gemaakt van nylon en hierdoor dus dun. De panty wordt gedragen onder jurkjes en rokken. In vele varianten komen de panty's voor, zo zijn er panty's die extra dik zijn of juist erg dun, een met een mooie print of juist een effen panty. Wanneer een panty gemaakt wordt van wol of katoen dan wordt het een maillot genoemd.

Maillots worden gedragen in de winter om de benen de beschermen tegen de kou. Ook de maillots kennen we in vele soorten en maten, zo zijn er dikke en dunnen varianten, maar er zijn ook modellen met prachtige patronen. In deze categorie komen we ook de kousen tegen. Kousen zijn een soort van sokken, alleen is deze een stuk langer en gemaakt van een ander materiaal. Er zijn kousen die reiken tot aan de dijen en er zijn kniekousen deze reiken tot aan de knie. Kousen zijn meestal gemaakt van zijde en nylon en zijn te vinden in verschillende soorten diktes.

Het meest gedragen product die valt onder deze categorie is het paar sokken. Sokken worden gedragen om de voet warm te houden en te beschermen, meer informatie over deze variant van been-mode vindt u in de categorie sokken. In de been-mode categorie wordt er afgesloten met de legging die sinds kort tijd aan het op komen is in de mode. Waar de maillots en panty's ook bescherming en warmte boden aan de voeten, is dit bij de legging niet het geval. De legging is een elastisch broek, die strak aansluit om de benen. Ook de legging is er in diverse modellen te verkrijgen, zo zijn er korte leggings die gedragen worden in de zomer en lange modellen, die gedragen worden in de winter om de benen te bedekken.