DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Nieuws

Wist u dat wereldwijd zo'n 16 miljard per jaar aan bh's wordt uitgegeven? Maar in de meeste gevallen is dit weggegooid geld want ongeveer 80% van de vrouwen draagt namelijk de verkeerde bh-maat. Dit moet u niet gebeuren! Lees daarom snel verder en kom er via onze maattabel achter of u de juist BH draagt.

Veranderingen in je bh-maat
Veel vrouwen denken dat de bh-maat een heel leven lang hetzelfde blijft, maar dat is absoluut niet waar. In huw hele leven veranderd uw bh-maat maar liefst 6 keer! Die verandering in je bh-maat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het komen door gewichtstoename of juist gewichtsverlies maar ook een zwangerschap kan een grote rol spelen in het veranderen van uw bh-maat. Het is daarom belangrijk om een keer per jaar uw bh-maat opnieuw op te laten meten. Het beste is om dit op de laten meten in een lingeriewinkel want dan weet u zeker dat het goed gemeten is.

Zelf meten en weten
Als u even geen tijd heb om naar een lingeriewinkel te gaan of wilt u het liever zelf op meten en zo meteen weten of u de juist bh draagt? Hieronder staat een link met informatie waarmee u binnen een mum van tijd uw bh-maat op kunt meten.