DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Sport lingerie

De sportieve vrouw trekt er natuurlijk graag op uit om bijvoorbeeld in de frisse lucht een stukje te gaan rennen of te gaan tennissen, om maar een voorbeelden te nemen. Een gewone BH biedt dan niet het optimale comfort tijdens het sporten en dus is sportlingerie een prima oplossing. Lingerie-collectie geeft jou een algemeen overzicht van de soorten sport lingerie.

De borsten van een vrouw dienen ook tijdens het sporten mooi ondersteund te worden, door middel van een sportbeha. Bijpassend ondergoed helpt dan ook voor sportieve prestaties te ontwikkelen, want vrij bewegen wordt nu erg makkelijk door de verschillende soorten sport lingerie. Ontdek het zelf en neem een kijkje wat lingerie-collectie u te bieden heeft. Verschillende soorten sport lingerie van diverse A-merken, allemaal tegen een aantrekkelijk prijs.

Daag u zelf uit te gaan sporten met ons ruime overzicht aan de verschillende sport lingerie-aanbieders. U zult verbaasd zijn door het aanbod, draagcomfort en leuke modellen die sport lingerie met zich meebrengt.