DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Ondergoed

Bij een bh hoort natuurlijk een bijpassend onderstukje om zo tot een mooie gecombineerd lingeriesetje te komen. Ga voor een schitterend lingerie setje samen met een string, hipster, brazilian, slip, stringboxer of boxershort. Wilt u meer weten over de boxershort dan wordt u doorverwezen naar de categorie boxershorts.

Een slip is een korte broekje zonder pijpen, deze wordt ook geassocieerd met de onderbroek. Het slipje is een van de meest gedragen onderstukjes. Een meer erotische vorm van een onderstukje is de string. De string is het soort damesondergoed die hoog uitgesneden is waardoor de billen voor een groot deel ontbloot zijn en het ondergoed in de bilspleet verdwijnt. En sinds kort bestaat er ook een stringboxer, dit is een model waar de string en boxer gecombineerd zijn. De stringboxer is een boxershort waar de billen niet geheel bedekt worden, zo heeft u aan de voorkant een boxer en aan de achterkant een string.

Een andere variant op de string is de jockstrap. Waarbij de string, het ondergoed verdween tussen de billen is er bij de jockstrap hier geen sprake van. De jockstrap is een onderstukje die alleen het geslachtsdeel bedekt en aan de achterkant zijn er alleen 2 elastieken bandjes die vastgemaakt zijn aan de band om de heup. Naast het slipje, de string, stringboxer en jockstrap zijn nog meer onderstukjes die gecombineerd kunnen worden tot een mooi setje. Zoals de hipster, een boxershort zonder pijpjes die mooi aansluit.

Hipsters zijn meestal laag uitgesneden waardoor de hipster niet zichtbaar is boven de broek of rok. Het vervolg op de hipster is de brazilian. Dit model ondergoed heeft veel weg van de hipster en is dan ook de sexy versie hiervan. Het verschil is te zien aan de achterkant, hier is de brazilian namelijk hoog uitgesneden waardoor de benen langer lijken. Voor welke combinatie kiest u vandaag?