DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Contact

Sommige vragen die van toepassing zijn op lingerie, zijn niet altijd direct te beantwoorden. Het is geen probleem om dan contact op te nemen met onze goed geïnformeerde team aan medewerkers die u makkelijk verder helpen met elke vraag. U kunt ook terecht bij ons contactservice als u op- of aanmerkingen heeft. Lingerie-collectie staat altijd voor jou klaar om u het juist advies te geven over onze lingerie-collectie per e-mail is.

Kijk eerst of uw vraag wellicht bij onze 'veelgestelde vragen' sectie staat. Als dit niet het geval kunt u altijd contact opnemen door te mailen naar info@lingerie-collectie.nl. Het is ook mogelijk om de lingerieaanbieder zelf te contacteren, dit kan ook door middel van telefonisch contact of e-mail. Bij sommigen aanbieders is het ook nog mogelijk om via de livechat uw vragen snel en gericht beantwoord te zien.

Let op! Voor vragen over uw bestelling dient u contact op te nemen met de betreffende partner waar u uw bestelling heeft geplaatst. De contactgegevens van de betreffende vindt u meestal op uw bestelling of bij de levering.

Naam *
Email adres *
Omschrijving *
 
Neem de Captcha code over: