DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Mannenhulp

Een man heeft verstand van auto's, gadgets en voetbal en doet zich voor alsof hij verstand heeft van lingerie. De praktijk laat echter vaak anders zien. Het uiterlijk is voor een man niet moeilijk, maar het bepalen van de maat is soms nog wel lastig. Onze tips helpen u als man om de juiste keuze te maken, zodat beide partijen er profijt van hebben.

Om de verrassing voor een leuk lingeriesetje in ere te houden in het zaak voor de man om goed te kijken welke maten en modellen lingerie de vrouw voor de aankoop in haar kast heeft liggen. Zo kunt u uitstekend bepalen welk model goed is voor uw vrouw en of deze ook uitstekend rond haar buste zal sluiten. Let hierbij op een aantal aspecten.

1. Zit het tussenstukje tussen de 2 beugels plat op haar lichaam? Als deze van het lichaam afstaat, sluit de beha niet goed.    Check dit als u ziet dat uw vrouw lingerie draagt.
2. Snijden de bandjes niet in haar schouder?
3. Zit het rugpand recht op haar rug?

In combinatie met de cupmaten die ze momenteel in de la heeft liggen, kunt u perfect bepalen welke maat goed bij uw vrouw past. Als de maat eenmaal bepaalt is kunt u kiezen welk model uw vrouw zelf zou vinden. Het is niet altijd zo dat de lingerie die u interessant ook voor uw vrouw van toepassing is. Let er dus op bij het kijken in haar lingeriekast of ze meer gaat voor neutrale kleuren gaat of eventuele materialen veel gebruikt of juist vermijdt (kantwerk, borduursels, prints etc.)

Door het bepalen van bovenstaande aspecten heeft u de perfecte lingerie voor uw vrouw binnen handbereik en kunt u haar op een lucratieve manier verrassen.